Popis

Popis produktu

Špecifikácia :

Farba: 6 Farieb Účinok: Platinum Lesk Net WT: 5 g/Fľaša Balenie Obsahuje: 1 Fľaša Glitter UV LED Nechtov Gél Typ: Soak off UV Gél poľský,potreba liečiť tým, UV LED lampa

Profesionálne použitie:

Krok 1: Tvar nechtov a fanúšik povrchu nechtov dosky.2. krok: Naneste tenkú vrstvu základným náterom a liečiť pod UV/LED lampa.3. krok: naneste vrstvu gélu a liečiť pod UV/LED lampa(tento krok Opakujte, kým ste spokojní s účinok.) Krok 4: neuplatňuje Žiadne Utrite stierka a liečiť pod UV/LED lampa.Upozornenie: Farba rozdiel môže byť spôsobený tým, že niektoré dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor osvetlenie,pozadie,atď., Ak chcete viac svetlé,by ste mali pridať viac vrstiev;Mať akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás prvý.

Doprava

1-4 Dní dodacia lehota bude potrebné po tom, čo sme potvrdili prijatie vašej platby.Uveďte správnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne.DHL, TNT, Fedex, UPS, Air Cargo, doporučene sú podporované, ak chcete použiť ktorýkoľvek z nich, prosím, kontaktujte nás pred vykonaním platby, pretože tam bude vyrábať ďalšie poplatky.Za normálnych okolností trvá 20-50 pracovných dní príchodu leteckou Poštou, a trvá 3-10 pracovných dní Express.

Spätná väzba

Vaša odozva je naozaj dôležité pre nás, prosím trvať niekoľko sekúnd dať veľký spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, ďakujem veľmi pekne !!Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.Prosím, kontaktujte nás pred dať neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a dať vám šťastný nakupovanie náladu tu.Ďakujeme!

Dodanie Ochrany Čas

Keď doručenia ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, aby sme mohli pomôcť predlžovať.Vaše peniaze nepôjde do svojho účtu, pokiaľ ste potvrdili sa dostali balík.

Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás!Odpovieme vám hneď ako to bude možné.ale prosím, aby odkladu odpovedať na nepracovný deň.Ďakujeme za vašu návštevu, šťastie pre nás oboch

Ďalšie Informácie

Vyliečený LED alebo UV Lampa
Položka Druh Nechty Gel
NET WT 5g
Štýl Platinum NailGel
Podpora Veľkoobchod Kvapka Loď
množstvo 1 Fľaša
Funkcie Dlhá Životnosť, Soak Off, Semi Trvalé Gellak
Účinok lesklé, iskru, Lesk
použitie s Základným Náterom Stierka
Pôvod CN(Pôvodu)
Počet Kusov Jedna Jednotka
Názov Značky Ulovkaya
Zložka Živica
Číslo Modelu Platinum Nechtov Gél
Druh gel polish
Trvalá čas V priebehu 3-4 týždňov

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5