Popis

Popis produktu

Vlastnosti: * profesionálne Nail Art Darček pre seba alebo svojho priateľa * Najlepšie na kontrolu kvality, aby zabezpečili vysokú kvalitu poľských * Na ako poľský, nosia ako Gél, off v minútach * ponúka najširší rozsah farieb pre zákazníka na skúsenosti, profesionálny soak-off nail art v cene * Dlho trvajúca najmenej na 15 dní, fantastické a super svetlé nechty pre vás. * Žiadne ďalšie nedokonalé povrchu, preliačiny alebo klince rez.Farby odolné, pružné a lesklé, odolné voči akejkoľvek Špecifikácie testu: Zbrusu Nový: Huration Typ: Soak off UV Gél poľské Farby: 19 Lesk Farby Net WT: 8ml Účinok: Lesklý Farby

Zoznam balíkov:

Neon Nechty Gel * 1

Ďalšie Informácie

Platné Ľudí Klinec Artister, Nail Art Lover, Milovník Krásy
Pôvod CN(Pôvodu)
výhodou Zdravé a šetrné k životnému prostrediu
Trvajúce Obdobie 3 Týždne alebo Vyššie
Číslo Modelu H802, D1-08
Počet Kusov Jedna Jednotka
množstvo 1pcs
Farba 19 Farby
Druh gel polish
Zložka Živica
Názov Značky huration
Tipo de Položky Gél robiť prego
Certifikácia MSDS/CE/SGS
Položka Druh Nechty Gel
NET WT 8ml

Recenzie

Gél-laky boli chránené. Musel som pretrite od sticky strmeň. Pts nepríjemný dojem zo strany predávajúceho. Neodporúčam na objednávku.

Gél Laku bolo zle zabalený a chránený na ceste. Musel som utrite fliaš gél-lak celú noc. Strávil som fľašu s odmasťovač a pack plienky. Prvýkrát som si gel-laky tak zle zabalené. Nálepky sú nalepené Krivo. Pohľad na fľaštičiek deshmansky. Neodporúčam na objednávku. Na Ali môžete nájsť Šťastie lepšie za rovnakú cenu.

Veľmi malé

fľaša prišiel únik a poľský bol zavalitý

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5