Popis

Popis produktu

Bluetooth 5.0 FM Vysielač pre Auto, QC3.0+Typ-C PD 18W Bezdrôtové pripojenie Bluetooth FM Rádio Adaptér Basy Zvuk Prehrávač Hudby FM do Auta s Hands-free Volanie a 3 Porty USB Nabíjačku Podpora USB Disk

Multifunkčné QC3.0 + PD 18W BT 5.0 Bluetooth, FM Vysielač

Musíte mať handsfree telefonovanie zariadenia

Vysielač FM je navrhnutý s 3 USB port, dva porty sú rýchle nabíjanie porty, QC 3.0 a PD 18W, a druhý je 5V/1A flash port.Nabíjať dve zariadenia súčasne, potom môžete zdieľať USB auto nabíjaciemu portu s priateľmi.Bezpečne nabíjanie prístroja bez poškodenia batérie.

Vstavaný mikrofón s CVC technológiou vám ponúka jasný hovoriť.

Žltá-ray LED displeje FM kanálov a monitorovanie v reálnom čase pre automobilový napätie inteligentne.

3 porty & QC3.0 a PD 18W rýchle nabíjanie viacerých zariadení naraz.

Pár so všetkými Bluetooth zariadenia a hudby, USB flash ovládač.

Jedno tlačidlo s viacerými funkciami

Vypnite funkciu, ak chcete uložiť vaše auto batérie

Hands-free telefonovanie, prehrávanie hudby, rýchle nabíjanie, navigácia vysielania atď.

Super bass sound s rôznymi basy, zvuk, hudba, efekty

Užite si Hi-fi Hudba s Bass Účinky

Bluetooth FM podporuje prehrávanie hudby zo zariadenia s technológiou Bluetooth alebo USB flash disk, okrem toho, tento vysielač FM je vykonávané s Bass zvukové efekty, ktoré môžu zlepšiť hudby, ako je ťažké basy skladby alebo ľahká hudba.

Poznámka: b1 pre ťažké bass music, b0 svetla, hudby, b obnoviť

To je vstavaný Mikrofón s Echo Zrušenie a Potlačenie Šumu (CVC) technológia ponúkame vám jasne hovorí.Len jedným kliknutím pri prijatí hovoru, Bluetooth, FM vysielač vám poskytne handsfree a bezpečnejšiu jazdu.

Len dlhé stlačte tlačidlo CH tlačidlo na vypnutie a nie je potrebné plug alebo vytiahnite ho von z automobilovej zásuvky v každom čase, medzitým, je zvyknutý ovplyvniť plnenie funkcie pri nabíjaní, lepšie šetrí vaše auto batérie.

Toto Auto Bluetooth FM podporuje Siri a Google Asistent, dlhé stlačte tlačidlo hovor tlačidlo na 3 sekundy na aktivovať.Uvoľnenie ruky, zatiaľ čo jazdy, bez nutnosti pozerať sa dole telefónu na zabezpečenie bezpečnej jazdy.

Bezpečnosť je naše prvé znepokojenie.Bluetooth, FM vysielač má vstavaný cez-aktuálne ochranu, cez-napätie, ochrana, inteligentná regulácia teploty a skrat ochranu, zabezpečiť, že máte bezpečnú jazdu.

QC3. 0 nabíjačka+typ-c pd 18w rýchle nabíjanie:bluetooth, fm podpora nabíjanie dvoch zariadení súčasne, rýchle nabíjanie 3. 0 portu a typu c pd 18w portami, ktoré sú kompatibilné s: qc2. 0, hua wei fcp, afc, typ-c a samsung, typ a-c pd úplné nabitie kompatibilného zariadenia až 4x rýchlejšie, a ďalší usb port podporuje čítanie u diskov až do 32G.podľa maximálny výkon, nabíjačky účinnosť je viac ako 80 percent, tak, že vaše zariadenie je možné úplne nabiť v krátkom čase.lepšie plnenie perf.

Prijímanie hovorov hands-free : high-performance mikrofón s potlačenie šumu cvc technológie, poskytuje krištáľovo čistý hovor.odpovede/opakovanie/zamietnutí alebo ukončenie hovoru stačí jednoducho kliknúť na tlačidlo.hladko prepínať medzi prichádzajúce hovory a hudbu; riadiť bezpečnejšie.okrem toho, vysielač bluetooth podporuje hlasovú navigáciu vo vašom telefóne.medzitým, vypnutie alebo zapnutie, len mierne otočte tlačidlo telefónu.

Ponorte v hi-fi super bass sound hudba: vložte usb ovládač, ktorý obsahuje súbory mp3 do "správnej" usb portu a užívať si to.ak to nie je dosť, to môže tiež podporiť váš zoznam skladieb bez narušenia pôvodného signálu z vášho mp3, iphone, android smartphonov a ďalších zariadení s podporou technológie bluetooth.navyše, s pomocou hudby, zvukové efekty, dance music, dj, rap, a svetlo hudba môže byť posilnená prostredníctvom hudby, zvukové efekty tlačidlo b.

Multi-bezpečnosť ochrana : prichádza so vstavaným viac-aktuálne ochranu, cez-napätie, ochrana, inteligentná regulácia teploty, skratu ochrana.fm vysielač účinne zabraňuje viaceré nebezpečné problémy.nízka hlučnosť a nízke zvlnenie výstupného, ktorý môže efektívne znížiť straty elektronické zariadenia do nabíjacieho zariadenia.lepšie chrániť vaše auto a inteligentné zariadenia.

Široká kompatibilita : bluetooth auto fm vysielač môže byť spárovaný ako hands-free sada s všetky bluetooth zariadenia, pre telefón, pad, pod, tablet, samsung, htc, sony a iných android smartphony; prehrávanie hudby a hovorov priamo z vášho mobilného zariadenia.

Package:1* Bluetooth 5.0 FM Vysielač

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

Ďalšie Informácie

Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Bluetooth Do Auta
Certifikácia CE
Názov Značky NoEnName_Null

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5