Popis

Popis produktu

Sandblasting Vzduchové Striekacie Pištole Sandblaster Kabinetu Tryska Karbidu Bóru Tryska Tryskanie Nástroja 8 MM Karbidu Bóru Tip

【Širokú Škálu Aplikácií] vyzýva: Špeciálne použitá pre leštenie, striekanie a leštenie rôznych slepej uličky ľahkých kovov a malé kovy, ostré hrany a hrdzavé údaje, ako aj farby peeling, dlažby, auto povrchová úprava, leptanie skla, atď.

【Na vrhanie piesku Zbraň Materiál] vyzýva: sandblaster zbraň je vyrobená z hliníkovej zliatiny, s dobrou kvalita, vysoká odolnosť proti opotrebeniu a predlžuje životnosť, aby vaša práca viac efektívne a pohodlné.

【Podporu Rôznych Tryskacie Médium] vyzýva: Vhodné pre (46-240#) účel nekovové tryskacie médium, jedlej sódy alebo sklenené korálky, sodného bikarbonátu, kremíka, orech, granát, atď.Prosím, uistite sa, že používate správne drsný pre váš projekt.

【POZORNOSŤ] vyzýva:V procese pomocou piesku blaster zbraň, musíte dávať pozor, aby vaša bezpečnosť a prevádzku starostlivo rovnako.V rovnakom čase, nie cieľ sandblasting zbraň na osoby alebo zvieratá, a to kvôli bezpečnosti.

Časti Pred a po sa Tryskanie

Ďalšie Informácie

Názov Sandblasting zbraň
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Číslo Modelu HST-NG08
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE
s karbidu bóru tryska 8
Názov Značky HOLDWIN

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5