Popis

Popis produktu

Telo Stupeň 2 Faja S Podprsenky:

Kratší Strih Undergarment: Keď ste 6 týždňov ste pripravení začať na sebe ležérne oblečenie.To je dôvod, prečo stupeň 2 fajas sú jednoduchšie úplne skryť s ležérne oblečenie zároveň dáva svoje telo a zobral obrázok.

Brilantné Mäkkej Tkaniny: vybrali Sme ultra-textílie, ktoré sa cíti a vyzerá luxusne, žiarivo, a oslňujúci.

Plus všetky etapy 1 Zobral Telo Faja výhody ako:

· Zväčšenie prsníkov (Augmentácia Podpora: Naše Zobral Telo Faja s podprsenky prináša pridanú prsia podporu pre tých, ktorý dostal prácu ako zväčšenie pŕs.Získajte všetky výhody kompresie pre lepšie-konštruujú prsia podporu.

· Jemné Pohodlie Ramenné Popruhy: Pridané pena na ramienka, takže tam nie je žiadny tlak alebo bolesť!Budete zabudnúť máte faja na.

· Variabilný Zobral Kompresia: šitý na Mieru pre modelovanie menšie pás zároveň poskytuje dostatočne široký priestor pre plnšie a bacuľatá boky... len obraz dokonalej technológii kompresie pre skutočne čeľuste-pád Brazílsky zadok výťah.

· Pridaná Späť & Bránice Podpory: Od bbl to sa skladajú z lipo 360, alebo kompletný sochárstvo späť a bránice... sme pridali ďalšiu úroveň kompresie, ktorá pomáha udržiavať a držanie tela.

· 3 Premenná Kompresie Háčiky: Vybrať správnu veľkosť každý čas!Väčšina ľudí má ťažkosti výbere faja a ísť 1 veľkosť príliš veľké alebo príliš malé.S 3 háčikmi, môžete si byť istí, môžete si vybrať správnu veľkosť!Nehovoriac teraz môžete tiež ovládať svoju úroveň kompresie.

· Kúpeľňa Zips: Ísť na záchod, bez toho, aby sa z vášho faja!Je tu pridané jednoduché kúpeľňa prístup na zips.Nie je potrebné ho zložiť a uvedenie späť na každý kúpeľňa výlet.

Ďalšie Informácie

Pôvod CN(Pôvodu)
Textílie Typ Broadcloth
So Sexuálnym Podtextom No
Dekorácie Žiadne
Nemravný Obrázok No
Materiál Spandex, Nylon
Položka Druh Frézovanie
Podpora Typ Drôt Zadarmo
Kontrolná Úroveň Firmu
Shapewear Kombinézach
Pohlavie Ženy
Hrúbka Štandard

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5