Popis

Popis produktu

Tipy pre Starostlivosť Vaše ohnisko

Čistiť Pravidelne.Všetky typy trvalého požiaru jamy, dreva, propán alebo zemný plyn, musia byť vyčistené a skontrolované pravidelne.To isté platí aj pre prenosné hasiace jamy.Blesk vyrobené z dreva požiaru jamy sa musia pravidelne čistiť.Nikdy nedovoľte, aby popol hromadiť.

Bezpečne Čistiť.Uistite sa, že oheň má úplne zomrel dole pred vami odstránenie popola.Prenosné hasiace jamy z hliny, sú veľmi krehké a je potrebné zaobchádzať veľmi opatrne.Musia byť tiež chránené pred dažďom pomocou vodotesný kryt

Vyhnúť accelerants.Nikdy nepoužívajte accelerants alebo horľavých materiálov začať veľký oheň.To je nebezpečné a môžu byť škodlivé pre váš ohnisko rovnako.Tiež, uistite sa, že ste vždy nechať požiare die nadol postupne, bez liatím vody uhasiť oheň.

Pomocou tmelu.Môžete chrániť povrch vášho vonkajšie ohnisko s utesňovacie hmoty, v závislosti od materiálu.

Vyhnúť plastové.Nikdy nepoužívajte žiadne plasty okolo ohnisko.Tieto môžu roztaviť z tepla.Je veľmi ťažké odstrániť zvyšky neskôr, a spaľovanie ten môže spôsobiť emisie toxických výparov.

Použiť bezpečný povrch.Vždy miesto prenosné ohnisko na pevný, stabilný povrch.Postarať, aby nikdy poklesu ohnisko, ako akékoľvek poškodenie môže spôsobiť vážne poškodenie a nákladné opravy, okrem nebezpečenstvo možných úniku plynu a nehôd.

Skontrolujte horákov.Ak používate plyn, ohnisko, musíte skontrolujte a vyčistite horáky a ventily pravidelne.Hmyzu hniezda, nečistoty a iné usadeniny môžu zablokovať prietok vzduchu a môže spôsobiť požiar.Môžete použiť malý kefka a všetky domácnosti čistiaci prostriedok ľahko čistiť horáky a ventily.

Odborné prehliadky.Plyn požiaru jamy a dodávku plynu musí skontrolovať kvalifikovanou serviceman najmenej raz za rok.Ak používate dodávky plynu z vášho domu pre váš ohnisko, kvalifikovaný dodávateľ plynu je potrebné nainštalovať potrubia.

Kryt a obchod.Ak neplánujete používať svoje ohnisko na dlhší čas, kryt a uložte ho na bezpečnom mieste.To bude chrániť ho pred prvkov a nahromadený prach.Keď vonkajšie ohnisko nie je použitie krytu s ohnisko kryt, až budete pripravení na svetlo to znova.

Čistenie po varení.Ak používate vaše vonkajšie ohnisko dovoleniek alebo grilovanie, uistite sa, že ste vyčistiť správne neskôr.

Udržať železa suché.Žehlička požiaru jamy musí byť suché, rovnako ako je to možné, aby sa zabránilo korózii elektrinou.Pravidelné uplatňovanie olej pomáha poskytnúť určitú ochranu.

Vypnite.Vždy vypnite ohnisko a uistite sa, že oheň zomrel dole pred odchodom okolí.

Vlastnosti Produktu:

- Vyrobené z 210D handričkou tvrdý a odolný proti roztrhnutiu.

- Dva vetracie otvory zníženie vnútornej kondenzácie a zabezpečiť cirkuláciu vzduchu.

- Pomocou vstavanej pracky na dve strany na zámok okolo ohnisko nohy.

- Vysoko kvalitný materiál kryt vodotesný a odolný voči poveternostným vplyvom chrániť svoje ohnisko v drsné vonkajšie podmienky.

- Nastaviteľné čerpať reťazec napína ľahko vedie vlastné-ako fit.

Ďalšie Informácie

Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Klasické
Materiál 100% Polyester
Číslo Modelu Nepremokavé, Terasa, Ohnisko Kryt

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5