Popis

Popis produktu

0-2 Roky Čínsky Štýl, Unisex Dieťa Nastaviť Chlapci Dievčatá Oblečenie S Dlhým Rukávom Batoľa Tričko Topy+Červené Dlhé Nohavice Pružiny Deti Oblečenie

Názov produktu: Dlhý rukáv detská sedačka

Materiál: Mäkká Bavlna

Farba:Červená/biela

Veľkosť: 66-73-80-90-100

Pre Vek: 0-24 Mesiac Dieťa

Thiceness: Mierne

Pre rodiny sezóna: Jar/jeseň/leto

Štýl: Aktívny/Fashion/Šport/Krásne

Occation: Šport,Bežné, festival, fotografie, šaty, narodeniny

Balenie: 1pcs topy+1pc nohavice/ taška

Aby sa uistite sa, že môžete prijímať tovaru hladko, prosím, skontrolujte a poskytnúť svoje meno a priezvisko, úplná poštová adresa s psč a správny kontakt, no keď ste na mieste objednávky.Ďakujem.

1.O farbu foto: Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, že farby zobrazené na fotografii sa nemusí zhodovať 100% tých, v položkách themselevs.Pretože uhol a svetlo, skutočný objekt sa môže mierne líšiť od obrázka, dúfam, že sa vám môže udnerstand!

2.O poslaní: budú Všetky položky loď sa v 2-5 dní po paymetn.Zvyčajne zasielame tovar cez Čína Príspevok Air Mail s trezorom a ochranný obal.To bude stáť 15 až 30 dní.Ak chcete získať dobré naliehavo, môžete si vybrať vyjadriť ako FedEx, DHL, UPS alebo TNT, ktoré môžu dodania v približne 5-8 dní, ale budete musieť zaplatiť dodatočné náklady na dopravu.

3.O Dovozné Daň: negeneruje clo alebo DPH vo väčšine prípadov, ak tovar nie je viac ako určitú hodnotu.Ale vy ste zodpovední za to, keď sa vyskytne.

4.Návrat Politiky:

a.Výmena alebo Zrušenie objednávky je akceptované pred tým, než bol dodávaný.

b.Vrátenie peňazí alebo preposielanie sú podľa nižšie podmienka: Aby stratila na ceste /, Aby sa vrátili do Číny kvôli náš rozum / Zákazník dostávať nesprávna veľkosť / Tovar, ktorý je poškodený na ceste.

c.Ak nie ste spokojní s kvalitou, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 5 dní od doručené dňom.Žiadosť položky sú zostala v pôvodnom stave a spiatočnou adresou poplatok sa hradí kupujúci.

5. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu s piatimi hviezdičkami, ak ste spokojní s našimi výrobkami a servis, sme ocenili to.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém a dať uspokojivú služby.

Ďakujeme vám za vašu návštevu a prajem pekný DEŇ:)

Ďalšie Informácie

Pôvod CN(Pôvodu)
Oddelenie Meno Baby
Vzor Typ Tlač
Materiálové Zloženie Bavlna
Materiál Bavlna
Farba Červená
Vekové Rozpätie 0-6m, 7-12m, 13-24m
Pohlavie Dieťa Dievčatá
Rukáv Štýl Pravidelné
Štýl čínsky štýl
Uzavretie Typ Jediný Breasted
Sezóna Jar & Jeseň
Textílie Typ Kepra
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Vrchné Odevy Typ Bundy
Golier O-Krku
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Položka Druh Sady
deti nastaviť Dlhé topy+dlhé nohavice
Číslo Modelu AA297

Recenzie

Tak roztomilý a dobré!!

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5