Popis

Popis produktu

3D Malé Okrúhle snehová guľa Maker Klip Plesní, Hračky pre Deti, Zimné Outdoorové Piesku, Zeminy guľovačku Pláž Hrať Hračka

Funkcia:

Toto je veľmi dobrý produkt.V minulosti, snehové gule, boli stlačené do ruky počas snehová guľa bojov, a rukavice, museli byť odstránené stlačte ich pevne, takže ruky boli studené a chladné.

S týmto produktom teraz, nielen si nemusíte dať dole rukavice, ale aj snehová guľa je rýchle a dobré, a guľovačku je užitočné, aby sa zabezpečilo, že vaše deti sú víťazný!

Snowball fight nástroj, vyrobené z nového typu zelená netoxického plastu, primeranú štruktúru, dizajn, dobrá flexibilita použitia, tvorby snehové gule nielen rýchlo, ale aj krajší.

Nebojí, že dieťa je malé ruky pred mrazom.To je potrebné pre novú generáciu detí na návrat do prírody a patria do ich vlastného detstva.

Mama a Otec, alebo priateľov detí prichádzajú spoločne, aby sa guľovačku, vyzdvihnúť snowball klieští a hádzať sneh do lopty, a hrať sa so sebou.Je to veľa zábavy.

Špecifikácia:

Názov: Malá Snehová Guľa Klip

Materiál: plast

Veľkosť: 21*5,5 cm/8.27*2.17"

Farba: Žltá

Množstvo: 1*snehová guľa klip

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Snehová Guľa Klip

Ďalšie Informácie

funkcia 3 Snowball Cliper
Materiál Plastové
funkcia 2 Deti Hračky
Funkcia 4 Snowball Maker
funkcia 1 Vianočný Darček
Funkcia 6 Piesok Plesní
množstvo 1*snehová guľa klip
Názov Malé Snehové Gule Klip
Číslo Modelu Snehová guľa
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 5 Náhodné Farby

Recenzie

Zlomil za 5 minút

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5