Popis

Popis produktu

6j1 Akryl Prípade 6J1 Ventil Predzosilňovač Trubice Predzosilňovač Rada Slúchadlový Zosilňovač Buffer Rada

Funkcie:

Tento stroj používa jednotný 12V AC vstup do okruhu spracovanie poskytuje 6J1 rúry potrebné pozitívne a negatívne napätie a vlákna napájacie napätie.

Horúčka žlčové predzosilňovač doska je princíp, ktorý je imitáciou posádky Musical Fidelity X-10D dizajn, aby sa racionálne optimalizácia výkonu je stabilnejší, než pôvodný stroj, trubice hrať na zlepšenie desať percent.

Výkon práce: a zapnite napájanie tube žiarovky kúrenie je spustená, keď na zvýšenie napätia sa začína od nuly boost a iné hot filament trubice, a tiež sa stane boost boost hotové, tak je to rovnaké ako s žlče usmerňovač, 8 470UF kondenzátor, filter je veľmi čisté, dobré napájanie systému nebude mať hum, žiarovky je 12V DC napájanie vyžaduje dve vlákna trubice je zapojený do série s DC vlákna tiež na zníženie hluku.

6J1 Trubice Buffer 0.85 krát zväčšenie, pripojený medzi zdrojom a pred alebo po triede, dokáže efektívne filter digitálneho chuť.

Spefications:

Kanál: 2.0 / stereo

Príkon:AC 12V 0.8 A / 5.5 * 2.5 plug

Prepínač funkcie: vypínač napájania/hlasitosti

Veľkosť:77 x 75 x 52 mm

Pokyny:

1, AC 12V príkon: Na DC3.5 / 5.5 * 2.1 zásuvky 12V napájací adaptér, ak používate non-zapojte AC transformátor 12V, napájací kábel je potrebné spájky na dosky plošných spojov.Pamätajte si,: nemôžete použiť jednosmerný (DC) vstup, inak to nefunguje!

2, ľavej-channel input / vstup pravého kanála: audio signál vstupu, môže byť pripojený na mobilné telefóny, počítače, M3, MP4, a iné hudobné prehrávače.

3, ľavý kanál výstup / pravý kanál výstupu: zvukový signál výstupný terminál môže byť pripojený k audio signálu vstupný zosilňovač, zosilňovač dosky.

4, vypínač napájania / hlasitosti otočte: otočenie gombíka v protismere otáčania hodinových ručičiek na zníženie hlasitosti začiatku, keď hlasitosti na minimum, ak je stále otáčať, až kým "beží" zvuk, potom vypnite, svetlo zhasne; v uzavretom stave, Otočte gombík v smere otáčania hodinových ručičiek počuť "kliešť" zvuk, svetlo je na, napájanie je zapnuté, potom objem je minimálny, potom pokračuje v smere hodinových ručičiek na zvýšenie hlasitosti.

Package Zahrnuté:

1 x Akryl Prípade 6j1 Trubice Predzosilňovač Rada ( Board Nie je Súčasťou balenia )

Ďalšie Informácie

Názov Značky diymore
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Akryl Prípade 6j1 Trubice Predzosilňovač Rada
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Certifikácia CE
Typ Výstupu Akryl Prípade 6j1 Trubice Predzosilňovač Rada

Recenzie

To prišlo dosť rýchlo, kvalita je dobrá

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5