Popis

Popis produktu

Produkt Predajné Miesto:

1.Tento set, ktorý obsahuje všetky Korálky pre DIY príslušenstvo, je dosť pre vás na použitie,bez nutnosti hľadať nové prvky,vrátane 4800pcs rôzne farby hliny Korálky v 24 sústavy, 7 rôznych tvarov a farieb pre 700 list korálky, 100ks srdce, list, korálky, 20pcs golden lobster spona, 20pcs striebra lobster spona, 20pcs golden otvorenou slučkou, 20pcs striebra s otvorenou slučkou, 20pcs kvet korálky,10pcs štvorcových korálky, 10pcs-hviezdičkový korálky, 40pcs svorka 8pcs kovové hviezdice, 8pcs kotlov, 20pcs zlata, ploché krúžky, 20pcs strieborné ploché krúžky, 2 rožky elastické drôtu.

2.Korálky sú vyrobené z plastu,ktorý je šetrný k životnému prostrediu materiálu. 24 rôznych farieb ploché koráliky na šperky, takže kit dosť veľa DIY projekt a inšpirovať svoju fantáziu. 0.24 cm/6 mm v priemere, hrúbka: 0.04 palec/1mm, diery: 0.08 v/2 mm.Korálky sú ľahké, pohodlné na nosenie.Dieťa by malo používať pod dohľadom dospelých, aby sa zabránilo náhodnému jesť.

3.Tento náramok kit, takže sú ľahko ovládateľné, pomocou otvorené skok krúžky a štíhleho pazúr, spojte konce náramky spolu.Korálky sú obvykle používané pre KUTILOV, náramky, náhrdelníky, náušnice, ponožky a mnoho ozdôb.Tento voľné dištančné korálky je elegantný a oko-lov, vhodný pre mladistvých a dospelých.Diy plavidlo je plný zábavy, len zadarmo svoju fantáziu creat svoj štýl šperky.

4.S korálkami vytvoriť remesiel pomôcť udržať deti preč z video hry, zlepšiť svoju kreativitu, fantáziu, vnímanie farieb, praktické schopnosti, koncentráciu.DIY korálky šperky stavať teplé vzťahu rodič-dieťa, priateľstvo a pomoc, zbaviť stresu.Korálky pre šperky, takže kit sú zmysluplné a výber perfektný darček na narodeniny, valentín, Vianoce, Deň matiek,

5.Naučiť jednoduché a vzrušujúce techniky, aby korálky šperky je plný zábavy a nákladovo efektívne budovať vzťah medzi priateľmi.

Špecifikácia Výrobku:

Názov produktu: DIY Šperky Robiť Náramky, Náhrdelníky Náušnice Auta

Materiály:Plast

Veľkosť:ako ukazuje obrázok

Farba:ako je znázornené obrázok

QTY:5818pcs

Balík obsahuje:

4800pcs Korálky

700pcs list korálky

100ks srdce list korálky

20pcs zlaté lobster spona

20pcs striebro lobster spona

20pcs zlatá otvorená slučka

20pcs strieborná otvorená slučka

20pcs kvet korálky

10pcs námestie korálky

10pcs-hviezdičkový korálky

40pcs svorka

8pcs kovové hviezdice

8pcs škrupiny

20pcs zlata, ploché krúžky

20pcs strieborné ploché krúžky

2rolls elastické drôt

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm Rozdiely Vzhľadom Na Ručné Meranie.

2.Vzhľadom Na Svetelné A Displej Rozdiel Je Položka Farby Sa Môžu Mierne Líšiť Od Obrázkov.

Služba Záruka:

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás, poskytneme vám kvalitné služby a najlepšie riešenia.

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Pekný deň!

Ďalšie Informácie

Položka Tvar Štvorcový tvar
Materiál Plastové
Kovové Typ Žiadne
Číslo Modelu Korálky pre DIY príslušenstvo
Položka Druh Korálky
Jemné alebo Módne Móda
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Hmotnosť /

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5