Popis

Popis produktu

Odrážky: 1,Krásna a Odolný: Nie je potrebné lepidlo alebo pásky a drž sa ich.Jednoduché a pohodlné, farba nebude slabnúť, udržuje svetlé a farebné, keď odlúpnutie, takže žiadne stopy na stene, je najlepšie dekoratívne nálepky v domácnosti, nielen krásna, ale aj trvalé.

2,Bod Veľkosť: Asi 25*18 cm, vhodné pre všetky čisté hladké povrchy, ako sú dlaždice, sklo, dvere a okná, izby, zrkadlá, a kovy.Keď si špinavú, môžete ich drhnúť.

3,Svetlé Farby: Môže zdobiť každý kút miestnosti.Svetlé farby, inovatívny dizajn, zvýraznite svoj život a aby ste plný osobnosti.

4,Izba Dekorácie: Nech vaša rodina vychutnať zábavu 3D stenu.Môžete tiež zmeniť dekorácie interiéru štýl a dom atmosféru ľahšie.

5,Perfektnú Dovolenku Dekorácie: Pridať Vianočnú atmosféru do vášho domova, kancelárie, školy, piva, bar, kaviareň, obchod, atď.

1.Krásne a Odolný: Nie je potrebné lepidlo alebo pásky a drž sa ich.Jednoduché a pohodlné, farba nebude slabnúť, udržuje svetlé a farebné, keď odlúpnutie, takže žiadne stopy na stene, je najlepšie dekoratívne nálepky v domácnosti, nielen krásna, ale aj trvalé.

2.Položka Veľkosť: Asi 25*18 cm, vhodné pre všetky čisté hladké povrchy, ako sú dlaždice, sklo, dvere a okná, izby, zrkadlá, a kovy.Keď si špinavú, môžete ich drhnúť.

3.Svetlé Farby: Môže zdobiť každý kút miestnosti.Svetlé farby, inovatívny dizajn, zvýraznite svoj život a aby ste plný osobnosti.

4.Izba Dekorácie: Nech vaša rodina vychutnať zábavu 3D stenu.Môžete tiež zmeniť dekorácie interiéru štýl a dom atmosféru ľahšie.

5.Ideálna Dovolenka Dekorácie: Pridať Vianočnú atmosféru do vášho domova, kancelárie, školy, piva, bar, kaviareň, obchod, atď.

Špecifikácia:

Materiál: PVC materiál

Veľkosť: asi 25*18 cm/9.84*7.08 v

Balenie Zoznam:

1*Vianočný Veniec Na Stenu-Nálepky

Ďalšie Informácie

Súbor Typ No
Číslo Modelu vianočný veniec na stenu-nálepky
BALENIE Č Darčekovej Krabičke
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Veľkoobchod No

Recenzie

Tovar je prijatý v pokrčené štátu s tenkých plechov. Mal som valcované je v roll. Preto som nebol veľmi spokojný s tovarom.

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5