Popis

Popis produktu

HÁK A OKO UZAVRETIE

KEEPPING FIT FAJAS SHAPEWEAR: pás školenia korzet môže vyrovnať brucha,znížiť pása,podpora späť,rýchlosť až popôrodná obnovu,ochranu a chrbtice,urýchliť tuk spáliť pri cvičení,spolu s zdravé štíhle stravu a piť veľa vody, na chudnutie.Priedušná elastická sieťovina,pomôcť udržať si v pohode a pohodlné.

ZASE HLAVY, VAŠE KRIVKY: buďme úprimní, ako ženy, všetci sme sa chcem vyzerať ako celebrity na červenom koberci, Môžeme vám pomôcť s našimi kombinézu shapewear.Tento zadok zdvihákov shapewear sa môžete prejsť od "je to ok" a "OMG pozrieť na jej" keď ste si to.Cítiť sebaisto a zvýšiť vaše krivky sebe tieto nohavičky pre ženy.DOPLNKY NIE SÚ V CENE.

Dokážte SVOJE AKTÍVA KAŽDÝ DEŇ: Tieto nohavičky pre ženy orgán obrážačka extra pevné bruško kontroly sa stane vaším fav shapewear pre ženy ísť von s vašou dievčatá, pretože to nie je squeeze, ale komprimuje vaše krivky!Vďaka jeho dizajnu, naše shapewear bruško ovládanie je správna voľba pre nosenie pod vaše koktejlové šaty alebo LBD a majte žiarivý na party.Dokonca môžete byť doma a udržať tvarovanie a posilňovanie svojho majetku s našimi kompresie kombinézu.

POHODLNÉ POUŽÍVANIE & SEXY DIZAJN: tangá štýl s čipkou ,ktorá okrem dokonale definovať svoje krivky má exkluzívny dizajn v pánty, ktoré je viac pohodlné a jednoduché ísť do kúpeľne bez toho, aby museli odstrániť orgán obrážačka.

HODNÉ DAROV & PREMIUM SURVICE: telo shaper shapewear kombinézu je ideálne pre každú príležitosť chcete ukázať svoje pôvabné krivky, ako sú svadby, párty, klub, oslavu, na dovolenku a kancelárie.

Ďalšie Informácie

Tvar tela oblečenie Zadok výťah kombinézu
Kontrolná Úroveň Médium
Textílie Typ Broadcloth
Položka Druh Frézovanie
Dekorácie Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)
Nemravný Obrázok No
Podpora Typ Drôt Zadarmo
So Sexuálnym Podtextom No
Hrúbka Štandard
Materiál Polyester Zmesi, Spandex
Pohlavie Ženy
Shapewear Kombinézach

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5