Popis

Popis produktu

Popis:

100% Úplne Nové a Vysokej Kvality!

Ľahko obnovuje lesk auto ráfiky!Riešenie aj tých najnáročnejších škvrny, ktoré si stanovili v priebehu času, takže auto vyzerá ako práve išiel z showroom!

To sa vie, že nie všetky kolesá sú podobné, to Tire Shine Spray je bezpečný pre použitie na všetky typy.Bez ohľadu na materiál, vynikajúce výsledky sú surefire, ich čistenie je hračka, č výplach, žiadny neporiadok!

Jeho viacúčelový funkcia je plus a ekonomických!Môže sa tiež použiť na čistenie celého vášho auta interiér, absolútne peniaze-záchranca pre všetky nákladné auto umyť a udržať!

ODSTRAŇUJE NEŽIADUCE ŠPINU: bod topenia preč nečistoty a špinu; funguje aj na boj proti snehu a soľ, ktorá zničiť vzhľad kolies v zimnom období.

OBNOVIŤ TIRE SHINE: podnik, aj najťažšie škvrny, ktoré nastavili v z expozície škodlivé prvky.

ANTI UV OCHRANNÝ NÁTER: chráni proti vyblednutiu, sfarbenie, a krakovania pred škodlivými UV lúčmi.Tiež, kyseliny, odolnosť a opravy vnútorného starnutia.

RÝCHLE A JEDNODUCHÉ, SUCHÉ NA DOTYK VZORCA: Č praku a žiadny neporiadok a opláchnite-free vzorec.

VHODNÉ PRE VŠETKY TYPY PNEUMATÍK: bezpečné na používanie, z hliníka, do prehliadača chrome na bielej stene pneumatiky, a pritom poskytuje maximálnu čisté.

VIACÚČELOVÝ: funguje na všetky materiály vrátane textílie, plátno, skončil kože, PVC, sklo, vinyl, plast, guma, kovy, drevo, gél kabát, laminát, atď.

Špecifikácie:

Obsah: 30/50ml

Na obale produktu: fľaškové

Použitie: sprej

Package Zahrnuté:

Tire Shine Spray x 1

Ďalšie Informácie

Položka Druh Pneumatiky Lesk
Pôvod CN(Pôvodu)

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5