Popis

Popis produktu

evolis vysokú dôveru r3011c ymcko pre Pebble3 Pebble4 Dualys Dualys3 Securion id karty, tlačiarne 200 výtlačkov

Evolis 3011 5-Panel Farba Pásky umožňuje tlač vynikajúce farebné obrázky na prázdne ID karty na splnenie vašej spoločnosti jedinečným potrebám.

Výnos: 200 karty. 100 ak potlač na oboch stranách.Evolis R3011 Originál

Na Evolis R3011 je kompatibilný s Evolis Kamienkové, Pebble3, Pebble4, Dualys, Dualys2, Securion a Kvantovej ID karty, tlačiarne.Špecifikácie

Výrobca a položka :Evolis R3011

YMCKO farebná stuha

200 výtlačkov za roll Pre použitie s týmito Evolis tlačiarne:

Kamienková

Kamienkové 3

Kamienkové 4

Dualys

Dualys 3

Securion Popis YMCKO stuhy sa skladajú z Y(žltý), M(magnta), C(azúrový), K(black živice) a O(clear overlay (prekrytie) päť panelov. 1. žltá (Y), purpurová (M) a azúrová (C) panely pre tlač plné spektrum farieb kombináciou farby s použitím rôznej tepla . 2. K panel je čiernej živice panel, zvyčajne používa pre tlač textu a čiarových kódov . 3. O panel je tenký, jasné, ochranné prekrytie .YMCKO pásky sa používajú pre tlač zmes full-farebné obrázky a jeden-farebný text alebo čiarové kódy YMCKO pásky

Evolis karty, tlačiarne ponúkajú profesional tlač s superimposition z 3 základných farieb (žltá, purpurová a azúrová), ak chcete pridať viac do hĺbky a krehkosti obrazu.

Tento proces umožňuje optimalizovať kvalitu vytlačené obrázky a logá s rozlíšením 300 DPI, ktorý zaručuje odborné prezentácie.

Naše farby stuhy použiť ochranný lak na plastové karty, zachovať vysokú kvalitu obrazu aj napriek jeho časté využívanie.Vytlačené plastové karty, môže byť preto použitý až do 3 rokov.

Pre všetky single alebo dual-stranný farbu potlače.

Ďalšie Informácie

Názov Značky EKARWELT
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia pôvodný
Veľkosť 110*90
Použiteľné Zariadenia evolis kartu tlačiarne
Číslo Modelu R3011C
Druh Živica, Páska Tlačiarne

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5