Popis

Popis produktu

MATERIÁL

89% Polyamid,11% Elastan

FUNKCIE

Sexy čipka podprsenka má šikmé a zvislé bočné švy s podporou panely pomôcť pozíciu prsia predné a centra, bez podšívky a underwire poháre vytvoriť prirodzený tvar a Výťah; celý obrázok podprsenka minimalizuje svoj profil na módne všestrannosť; U-tvarované späť môže mať váhu off plecia, hladký chrbát a udržať Popruhy z Pošmyknutia; Všetci-cez mäkké stretch čipky efekt pre celodenné pohodlie a sexy, nikdy poškriabaniu pokožky.

Ďalšie Informácie

Pohár Tvar Plný Pohár
Formy Pohár Hrúbka Ultra-ThinThick
Nemravný Obrázok No
Podprsenka Štýl Bez podšívky, Minimalizáciu
Názov Značky DOBREVA
Pohlavie Ženy
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Kvetinový
Dekorácie Čipky
Materiál Polyamid
So Sexuálnym Podtextom No
Podpora Typ Underwire
Popruh Typ Non-Kabriolet Popruhy, Upravené-popruhy
Uzavretie Typ Späť Uzavretie
Položka Druh Podprsenky
Číslo Modelu F131
Štýl Sexy

Recenzie

Veľmi cool, som sa zamilovala som sa bude konať v rôznych farebných som sa poradiť 100 krát, hrudníka udržuje veľmi pohodlné, nie stlačte nezráža, popruhy nerezať, veľmi, ale výzva na zmenu veľkosti, a predávajúci vyrobené, ďakujem vám veľmi pekne. Vzal som 36 na hrudi 80 potom sa rozhodol vziať menej a uhádli, veľmi cool dievčatá nebudú ľutovať stojí to za to

Skvelé podprsenka! Najúspešnejší model všetky tie, ktoré som mal. Pás je široký, na zadnej strane to nie je tyran hore, to sa hodí tesne k telu, kým to nemá preháňať. Ramienka nastaviteľné dĺžky, široké, nie pád do ramená, nešmýkali. Veľmi pohodlné na nosenie podprsenky, dobre podporuje hrudníka. Objednal som si svoje bežné a obvyklé veľkosť. Všetko je v poriadku. Spokojný s nákupom. Je to škoda len, že nie je takýto model v nudovaya tieni. Doručenie do Petrohradu 3 týždňov.

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5