Popis

Popis produktu

Ideálny pre off grid 12V batérie, systém nabíjania a rôzne DC aplikácie.Je určený na nabíjanie 12V batérie pre osobné automobily, RV, kabína, člny, kajutové, otvárač dverí, batérií riadený brány, suché, camping, zavlažovanie záhrady a pod.Je veľmi vhodný pre pohotovostný režim napájanie a diaľkové napájanie.

Je vhodný aj pre údržbu a plnenie akékoľvek auto, motocykel, boat, traktor, RV, snežných skútrov, truck, kabína, otvárač dverí, atď.Môže generovať prúd na nabíjanie batérie a zabrániť batériu pred stratou aktuálne počas skladovania alebo pohotovostnom režime.

Balenie obsahuje 30 watt 12 volt solárny panel, V-tvare montáž naklonenia držiaku, 12V / 24V inteligentný regulátor nabíjania, dve 6.6-foot (cca 2,0 m) káble, krokodíl, klip a krúžok terminálu pre nabíjanie batérií pripojenie, ľahko opraviť a nainštalovať.

Solárny panel je ľahké, veľkosť: 23.6 x 13.4 x 1 palec (o 59.9 x 34.0 x 2,5 cm), ľahko sa prenáša a nainštalovať, vyrobené z účinného monokryštalických solárnych článkov, ťažké eloxovaný hliníkový rám, korózii odolný hliníkový rám a tvrdeného skla povlak na ochranu panel z poveternostným vplyvom a opotrebeniu.

Výrobok je vybavený držiaku s nastaviteľným inštalácie uhol lepšie prijímať slnečné svetlo, ktoré môžu byť inštalované na zemi, drevo alebo na stenu.Je vybavený inteligentné nabíjanie radič cieľom v plnej miere chrániť batérie z predraženia, cez výtok, prepätiu, skratu atď., atď.

Ďalšie Informácie

Materiál Polykryštalické Kremíkové
Počet Panelov 1
Menovitá Kapacita 30W
Číslo Modelu TOPSPM-30
Certifikácia CE, ROHS
Pôvod CN(Pôvodu)
Skladací Solárny Panel No
Veľkosť 2.32 x 13.86 x 17.13 cm
Flexibilný Solárny Panel Áno
Druh Solárne Články
Názov Značky OLOPKY
Počet Článkov 1

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5