Popis

Popis produktu

Funkcie:

1.RMS-11 sa uvádza +24 dBm tretej, aby zachytiť bod: pre -10 dBm LO spotrebu energie bez potreby pre high-power LO vodiča a bez príslušného tienenie a izolovanie problémov, výsledkom je zlepšenie výkonu nad pasívne miešadlá výkon Systému, zníženie systém cenu.

2.Mixér je určený pre jedno-dodávka prevádzky: RF, AK a LO porty s DC izolácie kondenzátory, jednoduché použitie.RF a LO vstupy prevádzkovať až 1900MHz.AK výstup je jedno -, ktorý sa skončil výstupného napätia.S 250 MHz výstupný pásma.Jeden rezistor pripojený medzi kolíky a FB sa používa na nastavenie zosilnenia.

3.Zosilňovač má nízke DC offset vlastnosti: ktoré môžu byť použité pre DC-base band frekvenčný konverzie a kvadratúrnej amplitúdovej demodulation a iné DC-spolu aplikácie.

4.Mixer výstup zosilňovača a najlepší zdroj impedancia: mixer SSB, šumové číslo na 70 MHz 10.3 dB.Na rozdiel od pasívneho miešačky, RMS-11 nemá vloženie straty, eliminuje potrebu externého duplexer, a nevyžaduje žiadne pasívne ukončenie .

5.Nie je vkladanie strata: nie externé zariadenie duplex.

Popis:

1.Je RMS-11 5-1900MHz RF Rádio Frekvencia Hore A Dole Frekvenčný Konverzie Pasívne Mixér Modul.

2.Kompaktný dizajn, jednoduchá inštalácia.

Špecifikácie:

Farba:Zelená

RF: 5-1900MHz

Dole: RMS-11

Veľkosť: 45 * 45 mm

Package zahrnuté:

1 x RMS-11 5-1900MHz RF Zmiešavač

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Ďalšie Informácie

Číslo Modelu RMS-11 5-1900MHz RF Rádio Frekvencia Hore A Dole Frekvenčný Konverzie
Certifikácia Žiadne
Názov Značky ONLENY
Pôvod CN(Pôvodu)

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5