Popis

Popis produktu

6Pcs/10Pcs/24Pcs Box Odnímateľný Nail Art Načechraný Pom Odnímateľná Magnetická Nechtov Charms Drahokamu DIY Nechtov Dekorácie, Doplnky

Sme továreň na priamy predaj prijímame aj zákazník dizajnu ak potrebujete veľkoobchodnú cenu alebo zákazníka dizajn, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek, Ak ste objednávku nad 300usd môžeme doprava zadarmo pre vás S Expresné!!

Odnímateľný Dizajn: Nail art načechraný pom gule prijať odnímateľná magnetická design, ktorý vám pomôže odstrániť tieto roztomilé kožušiny gule voľne keď si umyť ruky alebo spánku, aby sa zabránilo zničiť.

Elegantný Dizajn: Tieto 3D nail art, ozdoby sú navrhnuté s načechraný pom gule , ktoré vám pomôžu vyzerať očarujúce, oslňujúci a elegantné, keď ich použijete skrášliť vaše nechty.

Údržba: Ak vaše načechraný plyšové guličky sú mokré, alebo stlačený, môžete použiť sušič vlasov, aby sa nešmýkali, aby plyšové a nadýchané pocit.

Premium Materiál: Tieto nechty načechraný gule sú vyrobené z mäkkej a priateľské k pokožke faux načechraný plyšové kožušiny, hľadáte luxusné a farebné.Oni vám prinesie krásu bez poškodenia vaše telo a nechty, môžete ich použiť na dlhú dobu.

Rôzne Farby: Ponúkame rôzne farby, 3D nail plyšové umelú kožušinu lopty pre vás na zápas s každodenné oblečenie.S odnímateľnými base, môžete zmeniť pompon loptičky ľahko.

Ďalšie Informácie

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu NFY-384
Funkcia kawaii príslušenstvo
Štýl Leto Jeseň Zima Na Nechty, Dekorácia
množstvo 6pcs/10pcs/24pcs
Položka Druh Drahokamu & Dekorácie
Veľkosť 2.7CM*2.7CM, L
Detal 3d nail Charms
Výber Farieb Čierna/Biela/Žltá /Zelená/Šedá
Názov Značky NAILFYOU
Materiál pompom
Názov Klinec Pom Pom
Počet Kusov Jedna Jednotka
hmotnosť 100g

Recenzie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5